© Lorem ipsum dolor sit Nulla in mollit pariatur in, est ut dolor eu eiusmod lorem 2012
Home Biografie Yoga in Oudesluis Nieuws Galerie Algemene Voorwaarden Contact Roos-Yoga_Schagen_Oudesluis Nieuws

Strandyoga (Callantsoog)

Zodra het zonnetje weer gaat schijnen geef ik les op het strand of een mooie plek nabij het strand in een bos. Niets is mooier en lekkerder dan de wind en zon op je huid te voelen. De geluiden van de natuur op de achtergrond en te genieten van een uur yoga. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk qua niveau. Tevens is bij mij alles bespreekbaar. Inschrijven is wenselijk zodat een groep samengesteld kan worden. Zondagochtend strandpaviljoen Woest te Callantsoog bij voldoende aanmeldingen, 4 euro per les, proefles 2 euro, 06 28806080 Kinderyoga Voor kinderen is dit niet een gewoon begrip want ze beleven veel dingen en moeten aan eisen voldoen. Op school veel inspanning en lange dagen, komen thuis en willen ontspannen maar deze ontspanning is in hun ogen televisie of computer. Dit is ook inspanning. Te weinig ontspanning kan zorgen voor klachten omdat er spanning in het lichaam achterblijft. Veel voorkomende klachten van spanning zijn: slecht inslapen of juist slecht door slapen, buikpijn en/of hoofdpijn. Kinderen leren al vanaf jongs af aan zich bewegen maar luisteren naar je lichaam helpt je meer alsgeheel goed te voelen. Bij het ademen komt er zuurstof in je lichaam, deze zuurstof is nodig voor het functioneren van je organen, spieren en hersenen. Het beoefenen van yoga leert je voelen waar je ademt en via welke manier (neus, mond, middenrif of buik), tevens leer je hoe spieren gespannen zijn en ontspannen. Bij hoge inspanning komt je ademhaling hoger en sneller, en hoe krijg je dan je ademhaling weer laag en rustig? Sluit eens je ogen en als er een verhaal verteld word hoe beleef je dat? Laat je meenemen naar een plek en wat zie je, wat beleef je. Zo zie je het verschil vaak ook tussen een film kijken of een boek leest. Bij een film komt alle informatie automatisch voorbij, maar bij een boek beleef je alles vanuit je eigen inzicht en beleving. Het belangrijkste van een yoga les is dat het plezier voorop staat.

Yoga & Pilates in Oudesluis

Laat de stress en de dagelijkse spanning los In het kerkje van Oudesluis geef ik op maandagochtend lessen in Yoga en combi Critical Alignment yoga. De yoga lessen zullen YinYang yoga bevatten waarbij alle facetten van yoga aan bod komen, bindweefsel, kracht en stress-vermindering. De yoga lessen zullen 1,5 uur zijn en de kosten bedragen 10 euro p.p. Locatie Kerk Oudesluis, Noorderweg 15. Graag van te voren opgeven aangezien het kleinschalige groepen zijn.

Privelessen

Sinds enige tijd kreeg ik steeds meer vragen of ik een priveles kon geven, dit omdat er steeds meer vraag komt naar persoonlijke begeleiding ipv. groepslessen. Zelf vind ik de kosten van privelessen die gerekend worden vaak hooggegrepen maar wil voor mensen het verschil maken en vraag voor een les 20 euro en dat kan ook met een vriend of vriendin gedeeld worden zodat er 1 op 1 meer aandacht besteed worden.
Roos-Yoga_Schagen_Oudesluis Roos-Yoga_Schagen_Oudesluis

Vragen of ideeen?

Eigenlijk is er altijd een idee waar ik niet opgekomen ben of totaal vergeten ben om te melden. Daarom sta ik altijd open voor suggesties of vragen.
Roos-Yoga_Schagen_Oudesluis Roos-Yoga_Schagen_Oudesluis Nieuws